O nama

Kvaliteta proizvoda i cjelovita ponuda asortimana, konkurentne cijene i uvjeti plaćanja, stručna pomoć pri odabiru strojeva i materijala, proaktivna i učinkovita servisna služba dostupna na području RH samo su neki od razloga zašto je Dental grupa korak ispred drugih.

Misija tvrtke Dental grupa: zadovoljavanje svih potreba i želja stomatoloških ordinacija i zubotehničkih laboratorija u segmentu opreme i potrošnog materijala te pružanje najviše razine servisne potpore u Hrvatskoj.

Vizija tvrtke Dental grupa : biti i ostati najveći distributer stomatološke i zubotehničke opreme u regiji, kao i pružatelj najkvalitetnije servisne usluge na području RH, na zadovoljstvo naših kupaca.

Članice Dental grupe

Trgovačko društvo THEOREMA d.o.o. upisano je u registar Trgovačkog suda u Rijeci pod matičnim brojem subjekta 040077583 glavne knjige sudskog registra.

Temeljem obavijesti o razvrstavanju poslovnih subjekata prema Nacionalnoj kvalifikaciji djelatnosti, Društvo ima matični - porezni broj 0146706. Osnovna djelatnost kojom se društvo bavi je prodaja (uvoz i izvoz) stomatološkog i zubotehničkog materijala i opreme.

P.N.P. Dental je privatna tvrtka osnovana 1991. godine u Splitu. Od prvobitne usmjerenosti na servisnu djelatnost razvili smo se u jednu od vodećih tvrtki na tržištu koje nude kompletan stomatološki asortiman. Osnovno geografsko tržište je područje Dalmacije, međutim posredstvom svojih podružnica u Poreču i Zagrebu njegujemo bliski odnos s kupcima diljem Hrvatske.

Danas je tvrtka u mogućnosti ponuditi cijeli spektar proizvoda i usluga što joj omogućuje koordinirani nastup na tržištu i praćenje svih promjenjivih procesa. Osnovna djelatnost je omogućiti stomatolozima cjelovitu ponudu opreme i materijala koja će zadovoljiti zahtjeve najmodernije stomatološke ordinacije, i omogućiti pružanje najkvalitetnije stomatološke usluge.

 

 

AKCIJSKI KATALOZI

Preuzmite naše kataloge u PDF-u
sa najnovijim akcijskim ponudama

 

Rado ćemo odgovoriti na vaše upite
radnim danom 8-16 na telefonske brojeve:

Umag +385 052752106
Rijeka +385 051374374
Zagreb +385 012371999
Split +385 021568500
Sarajevo +387 033658058

Ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kontakt


 

Copyright: Dentalgrupa
Development: Studio web art